Taula rodona “Del crim passional a la violència de gènere. Evolucions i derives de la recerca sobre la violència masclista”

La Dra. Patsili Toledo, investigadora del Grup Antígona, participarà a l’acte següent:

En el marc de les segones jornades del Doctorat Interuniversitari en Estudis de Gènere: Cultures, Societats i Polítiques, el proper 31 de gener de 2018, de 18:00 a 19:30, tindrà lloc la taula rodona amb el títol “Del crim passional a la violència de gènere. Evolucions i derives de la recerca sobre la violència masclista”.

La taula es plantejarà a manera de diàleg entre investigadores de diferents disciplines i generacions: María Jesús Izquierdo (professora jubilada de Sociologia de la UAB), Neus Roca (professora de Psicologia Social a la UB), Patsilí Toledo (professora de Dret a la UAB), i Edurne Jiménez (estudiant del programa de doctorat, investigadora a la URV i membre de Candela). Moderarà la taula Gerard Coll-Planas, coordinador del Programa de Doctorat a la UVic-UCC.

La taula rodona tindrà lloc de 18:00 a 19:30 a la Sala Gran de la quarta planta de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (carrer Montalegre, 6, de Barcelona).

Inscripció: https://goo.gl/Y3xP2f

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8lgQygczqqP1ec3fEkBdAiD1g2XhRfjEsl5aFExIJqUuPAA/viewform