La nostra companya Lorena Pérez Garcia va morir el dissabte dia 14 en un accident de trànsit

L’Àrea de Filosofia del Dret i el Grup Antígona al qual pertanyia estem molt afectades per aquesta terrible pèrdua.
Lorena Pérez va ser professora associada de l’àrea de Filosofia del dret durant diversos anys a la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on també havia estudiat dret.

Va ser una de les primeres estudiants del nostre postgrau en “Gènere i Igualtat” i ho va coordinar de forma fantàstica durant molt anys. Totes les professores i alumnat que han passat pel postgrau recorden la paciència i l’amor amb el que Lorena feia la seva feina. Per Lorena, el feminisme començava amb les paraules tranquil·les que sempre tenia per a tothom i la intel·ligència amb la que es plantejava qualsevol repte intel·lectual.

En els últims anys va tenir la sort de poder treballar a l’Institut Català de les Dones (ICD) com a jurista experta en temes de gènere, on han desenvolupat una gran tasca en favor dels drets de les dones, contra el sexisme i el patriarcat.

La nostra estimada Lorena ens deixa, però dins d’Antígona sempre la tindrem molt a prop, ella està en el nostre cor, en el que som! Gràcies per la teva vida compartida una mica amb nosaltres.

La vetlla serà a partir d’avui dimecres dia 19 de setembre a les 18h (Funerària Anoia, Carretera Vilanova, 44, 08700 Igualada).

L’enterrament serà dijous dia 20 de setembre a les 11.30h a l’església de Santa Maria (c/ santa maria 9, 08700 Igualada).

http://antigona.uab.cat/