tecladoestrecho

Drets i societat amb perspectiva de gènere

Grup de recerca Antígona

fotolia_1855635_m

Drets i societat amb perspectiva de gènere

Grup de recerca Antígona

Paula Arce Becerra

És professora associada a l’Àrea de Filosofia del Dret de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona i advocada especialitzada en violència de gènere i drets humans. Imparteix assignatures a la facultat de dret i criminologia. El seu àmbit de recerca és la violència de gènere i el treball sexual.

Les seves publicacions són:

Bodelón, Encarna y Arce, Paula (2018). “La reglamentación de la prostitución en los ayuntamientos: una técnica de ficticia seguridad ciudadana”, Revista Crítica Penal y Poder 2018 nº 15. Observatorio del Derecho Penal y los Derechos Humanos.

Arce Becerra, Paula (2018). “El modelo español de abordaje de la prostitución”, Papeles El Tiempo de los Derechos, Número 13, Año: 2018.

Arce Becerra, Paula (2018). “A Debate on Prostitution in Spain: Barcelona’s Bylaw on Coexistence”, Oñati Socio-Legal Series, Vol 8 No 8.

Bodelón, Encarna; Nicolás, Gemma; Antón, Fernando; Neus Tur; Barcons, Maria; Arce, Paula; Fernández, Cristina; Álvarez, Laura; Martínez, Andrea; Salvador, Sergi (2016): ”Diagnosi de la Xarxa d’Atenció i Recuperació Integral per a les dones en situació de violència masclista». Institut Català de les Dones.

Garrido, Lorena; Velocci, Clarisa y Valiño, Vanesa (coord.) (2011): ”Análisis socio-jurídico de la trata con fines de prostitución forzada: Herramienta para una intervención desde una perspectiva de derechos, Ed. Antígona-Genera-Observatori DESC.

CV_Paula_Arce_ESP

Paula.arce@uab.cat

© Universitat Autònoma de Barcelona